Κλοπ: «Αισθάνομαι σαν να χάσαμε το ματς»

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι.

Πίεσε, απείλησε, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει η Λίβερπουλ και έμεινε στο 1-1 με την Μπέρνλι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός της κακής (κατά τα λεγόμενά του) εμφάνισης των «κόκκινων».

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν μία καλή εμφάνιση στα μεγαλύτερα κομμάτια του αγώνα. Ήταν η Λίβερπουλ εναντίον του Νικ Πόουπ . Ήταν

πρόκληση για μας να δημιουργήσουμε απέναντι σε μία ομάδα τόσο καλά οργανωμένη και με τέτοια εξαιρετική συμπεριφορά.
Υπήρχε πάντα ένας τύπος για να μας αρνηθεί το γκολ και αφήσαμε ανοιχτή την πόρτα για την Μπέρνλι. Δεν τελειώσαμε το ματς. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει, δύο, τρία, τέσσερα γκολ αλλά δεν το κάναμε».

Επίσης πρόσθεσε: «Στο τέλος μείναμε στην ισοπαλία αλλά αισθάνομαι σαν να χάσαμε το ματς. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ αλλά ήταν δικό μας λάθος που δεν το πράξαμε. Ουδείς άλλος έχει την ευθύνη. Η Μπέρνλι δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως δεχόταν φάση κάθε λεπτό.

Έκαναν αυτό που ήθελα να κάνουν. Αξίζουν σεβασμό που το πέτυχαν, ωστόσο για μας ήταν απογοήτευση το αποτέλεσμα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας απέναντι στην Μπέρνλι αλλά δεν σκοράραμε πάνω από ένα γκολ και πήραμε μόνο έναν πόντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα