Κατερίνα Καινούργιου: Για γάμο στις 20 Αυγούστου στην Κεφαλλονιά

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της κολλητής φίλης της στην Κεφαλλονιά την εβδομάδα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε ποτέ πόσο τη συγκινούν οι γάμοι και πόσο πολύ ονειρεύεται να βρεθεί κι αυτή σύντομα στη θέση της νύφης. Μάλιστα, σε εκπομπή της σε ανύποπτο…

Ένα χρόνο και μερικούς μήνες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την «απειλή» της. Αμέσως μετά από τον Δεκαπενταύγουστο, αναχωρεί για τη Κεφαλλονιά, το νησί

από όπου κατάγεται η Μάιρα, έτοιμη για όλα.

Την τουαλέτα που θα φορέσει σχεδίασε και έραψε ειδικά για την περίσταση η fashion designer Μαρία Κονίδη, η οποία είναι περιζήτητη για τις νυφικές δημιουργίες της – σε αυτή οφείλονταν και το υπέροχο νυφικό που φόρεσε η Κόνι Μεταξά στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση.

«Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της. Ποιο νυφικό; Εδώ μου΄ ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω την Μάιρα. Το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα» είχε γράψει σε story που ανέβασε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει με αφορμή τις επισκέψεις της στο ατελιέ της σχεδιάστριας.

Ακόμα και τα παπούτσια που θα φορέσει βρήκε η Κατερίνα Καινούργιου που δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει σχετικό story. «Όταν στην πραγματικότητα θέλεις να παντρευτείς εσύ και όχι η φίλη σου».

{https://www.instagram.com/p/CWv8nxgobCN/}

{https://www.instagram.com/p/B7OZ7PRl2iC/}

Keywords
Τυχαία Θέματα