Κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού στη Συκιά (βίντεο)

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στη Συκιά Χαλκιδικής, με αρκετούς κατοίκους του χωριού να απαθανατίζουν τις στιγμές.Η κακοκαιρία που επικρατεί στη χώρα έπληξε και τη Συκιά του δήμου Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή, με το χαλάζι να φτάνει…

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και τοπικά στο Νότιο

και Βορειοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νομού αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στον Σαρωνικό πρόσκαιρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα γύρω ορεινά αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία, Χαλκιδική, Χαλάζι, Συκιά,kakokairia, chalkidiki, chalazi, sykia