ΗΠΑ: Γονείς κρατούσαν βρέφος σε κλουβί με ακαθαρσίες ζώων

Στις ΗΠΑ οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο Τενεσί και εντόπισαν ένα υποσιτισμένο βρέφος, το οποίο κρατούσαν οι γονείς του κλειδωμένο σε κλουβί.

Στο Τενεσί των ΗΠΑ οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες και βρήκαν ένα βρέφος να είναι υποσιτισμένο και κλειδωμένο σε κλουβί με ακαθαρσίες ζώων.

Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν το μόλις 1,5 έτους βρέφος σε κλουβί για σκύλους την Πέμπτη (25/6), κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης

ζώων την Πέμπτη στο Henry County, του Τενεσί.

Παράλληλα, εντόπισαν σε κακή κατάσταση 56 σκύλους, 10 κουνέλια, 86 κοτόπουλα, παπαγάλους, γάτες, χάμστερ ενώ σε όλη την εγκατάσταση τριγυρνούσαν ποντίκια.

Ακόμη, η Mirror αναφέρει πως οι γονείς του παιδιού ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά και πουλούσαν ζώα για να ζήσουν

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση συνελήφθησαν η μητέρα του Χέδερ, ο πατριός του Τόμας και ο παππούς του Τσαρλς, ενώ η αστυνομία εικάζει ότι το παιδί έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε κλουβί, μέσα σε απίστευτη βρώμα.

Επιπλέον, ο σερίφης της κομητείας Henry Monte Belew, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ήταν θλιβερό να βλέπεις τις συνθήκες στις οποίες ζούσε αυτό το παιδί. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτό το μωρό έξω από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν. Όλα τα παιχνίδια του ήταν εκεί μαζί του. Δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια, ούτε κουβέρτες γι' αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα