Γιάννης Βασιλώττος: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση με αδερφή παίκτριας του MasterChef

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλώττος ο «Μπάμπης» από τις Άγριες Μέλισσες για την καριέρα και την προσωπική του ζωή. 

Καλεσμένος στη Φωλιά των ΚουΚου βρέθηκε ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος ο τηλεοπτικός «Μπάμπης» από τις Άγριες Μέλισσες

Με χαλαρή διάθεση ο ηθοποιός αποκάλυψε πως περνάει φανταστικά στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς που εδώ και δύο σεζόν καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό ενώ ευχαρίστησε τους παλιούς ηθοποιούς που αγκάλισαν όλα τα

νέα παιδιά ώστε να βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε. 

Έκανε χιούμορ με την ροδίτη προφορά του λόγω καταγωγής, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει Άμλετ και δεν θα απέκλειε ένα ντουέτο με τον συντοπίτη του Τριαντάφυλλο.

Όσο για την προσωπική του ζωή ο ταλαντούχος ηθοποιός, όπως είπε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Star, αυτό το διάστημα δε βρίσκεται σε κάποια σχέση, ενώ αναφέρθηκε σε μία κοπέλα που τον βοήθησε να μπει στον χώρο της υποκριτικής και για αρκετό διάστημα ήταν ζευγάρι.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Βίνα Σέργη, αδερφή της Βίλλυς που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5.

«Με την αδερφή της Βίλλυς, τη Βίνα, είχαμε σχέση. Ήταν η κοπέλα που με έβαλε και στη διαδικασία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε πριν από 3-4 χρόνια αγαπημένα και ειρηνικά. Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπώ. Έχουμε συνεργαστεί γιατί κι εκείνη είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Τους αγαπώ. Έβλεπα τη Βίλλυ στο MasterChef 5. H Βίλλυ είναι πολύ ντροπαλή και δε μου είχε πει για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής», είπε.

Δείτε το βίντεο: 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΗΘΟΠΟΙΟΣSTAR
Keywords
Τυχαία Θέματα