Φωτιά στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού: Νέα βίντεο με εγκλωβισμένη γυναίκα

Σοκ προκαλεί η εικόνα μιας γυναίκας η οποία ήταν εγκλωβισμένη στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου - Δείτε το βίντεο

Νέo οπτικό υλικό που αναδεικνύει τις στιγμές αγωνίας που έζησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου που πριν από λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες ήρθαν σήμερα στο φως.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ζήτησε μεταξύ άλλων να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού.

Στα νέα

αυτά βίντεο που προβλήθηκαν στο δελτίο, φαίνονται οι εργαζόμενοι και οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σωθούν από τις φλόγες. Σοκαριστική είναι η εικόνα μιας γυναίκας η οποία ήταν εγκλωβισμένη στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου και προκειμένου να γλιτώσει από τη φωτιά, έβγαλε το ένα πόδι της έξω από παράθυρο και ζητούσε βοήθεια.

Οι έρευνες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για τα αίτια της φωτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για εμπρησμό αφού στο σημείο βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν» είπε η κ. Παναγιώτα Κελέση. Αναφερόμενη στο οίκημα τόνισε πως: «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες κα ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορο» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα