Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πού προκλήθηκαν διακοπές ρεύματος στην Αθήνα

Πού εντοπίζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της Αθήνας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.Καθώς η μεγάλη φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη στη Βαρυμπόμπη, σοβαρά είναι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που αντιμετωπίζουν αυτήν την ώρα πολλές περιοχές της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναφορές για…

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - ΑΔΜΗΕ: Δεν ξεκίνησε από εμάς (Βίντεο με εκρήξεις)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο συναγερμός για τη φωτιά τέθηκε στις 13:25 το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως άπαντες θεώρησαν ότι αιτία ήταν οι εκρήξεις από μεγάλους πυλώνες του ΑΔΜΗΕ.

Όμως πολύ γρήγορα ήρθε η διάψευση από τον ίδιο τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας σημειώνοντας: Δεν σημειώθηκαν εκρήξεις σε Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης ή Υποσταθμούς ενώ οι θόρυβοι που ακούστηκαν από τις εγκαταστάσεις οφείλονται σε χειρισμούς που γίνονται στον εξοπλισμό κάθε φορά που ένα κύκλωμα βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Οι βυθίσεις τάσεις που σημειώνονται στην Αττική εξαιτίας της πυρκαγιάς έχουν θέσει εκτός λειτουργίας πολλούς φωτεινούς σηματοδότες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Πάντως πέρα από τις αναφορές του ΑΔΜΗΕ για τις εκρήξεις αντίστοιχες εικόνες έπιασαν και ερασιτεχνικά βίντεο που μένει να επιβεβαιωθεί αν είναι σκόπιμες ενέργειες ή αφορούν κάτι άλλο.

Αυτά τα βίντεο ελέγχουν και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στην περιοχή.

{https://twitter.com/prwth_grammh/status/1422540200341815300}

Keywords
Τυχαία Θέματα