Εξαφάνιση Μαντλίν ΜακΚάν: Αναζητείται άντρας που συνομίλησε με τον κατηγορούμενο λίγο πριν την εξαφάνιση

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, καθώς η Σκότλαντ Γιαρντ, αναζητά έναν ύποπτο που συνομίλησε με τον Γερμανό παιδόφιλο, λίγο πριν εξαφανιστεί το κορίτσι.

Η εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν έχει νέα δεδομένα, καθώς οι αρχές της Βρετανίας αναζητούν έναν άντρα που συνομίλησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο Γερμανό παιδόφιλο, λίγο πριν εξαφανιστεί το 3χρονο κορίτσι.

Μάλιστα, η Σκότλαντ Γιαρντ έχει ονομάσει Diogo Silva τον νέο μάρτυρα, ενώ προέβει στην ασυνήθιστη κίνηση να δημοσιεύσει το τηλέφωνο

του αλλά και του Γερμανού παιδόφιλου, σε περίπτωση που γνωρίζει κανείς κάτι.

Επίσης, ο Γερμανός παιδόφιλος που κατηγορείται για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας στο Αλγκάρβε το 2007, κατηγορείται και για την εξαφάνιση ενός παιδιού από την Γερμανία.

Συγκεκριμένα, η 5χρονη Ίνγκα Γκεχρίκε εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 από το Diakoniewerk Wilhelmshof στην Σαξονία, το οποίο βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από το σπίτι του 43χρονου παιδόφιλου.

Επιπλέον, τα ΜΜΕ της Γερμανίας περιγράφουν την μικρή Ίνγκα ως την «γερμανίδα Μαντλίν» και οι αρχές προσπαθούν να συνδέσουν τον Κρίστιαν Μπρίκνερ με την υπόθεση από τον Φεβρουάριο του 2016.

Ακόμη, το Spiegel αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του 43χρονου παιδόφιλου.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, ο Μπρίκνερ δήλωσε σε ιντερνετικό τσατ πως φαντασιωνόταν την απαγωγή και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Μάλιστα, πιθανώς είπε σε γνωστό του πως θέλει να «να αρπάξει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες» και πως είναι πιο ασφαλές να καταστρέψει τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Παράλληλα, οι γερμανικές Αρχές εκτιμούν ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό και ότι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο είναι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ. Ένας Γερμανός, γνωστός παιδεραστής, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για μια άλλη υπόθεση.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κάνουν αγώνα δρόμου για δύο λόγους. Ο ένας είναι να μην αποφυλακιστεί ο Γερμανός παιδόφιλος και ο άλλος είναι να εντοπιστεί η πρώην φίλη του με καταγωγή από το Κόσοβο.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να εντοπίσουν την γυναίκα, η οποία έμενε μαζί με τον Κρίστιαν Μπρίκνερ σε ένα σπίτι κοντά στην Πράια Ντα Λουζ στην Πορτογαλία πριν την εξαφάνιση της μικρούλας τον Μάιο του 2007.

Ο Γερμανός είναι στη φυλακή από πέρυσι, μετά την καταδίκη του για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, 18 μήνες πριν την απαγωγή της Μαντλίν. Όμως, όπως έγινε γνωστό, μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες ν’ αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

Οι Αρχές τρέμουν μπρος στη σκέψη να χάσουν τον βασικό ύποπτο μέσα από τα χέρια τους, αφού, μετά από πολλά χρόνια αδιεξόδων και απογοητεύσεων, η εξέλιξη με τον Μπρίκνερ είναι ίσως η πιο σημαντική στην προσπάθεια να φωτιστεί το μυστήριο της εξαφάνισης του παιδιού.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα