Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, μετά και τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα, ότι είναι έγκυος. «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ.

Τη φημολογία των τελευταίων ημερών στα πολιτικά «πηγαδάκια» σχετικά με την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα». Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στις Σπέτσες, είπε σχετικά για

την εγκυμοσύνη της: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις! Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτή τη μοναδική ευτυχία».

Στην ίδια συνέντευξη η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΜΗΤΕΡΑΕΓΚΥΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα