Δημοσκόπηση MRB: Επιβεβαιώνεται η φθορά της κυβέρνησης, η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μια επιλογή

Η δημοσκόπηση της MRB επιβεβαιώνει την φθορά της κυβέρνησης, καθώς έξι στους δέκα γυρίζουν την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αξιολογούν αρνητικά την θητεία του.Η πρώτη επίσημη φθορά της κυβέρνησης είναι γεγονός, όπως αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της MRB, καθώς οι πολιτικές που εφαρμόζονται τους τελευταίους μήνες προκαλούν
σύγχυση και προβληματισμό στους πολίτες. Η δημοσκόπηση…

Διαβάστε επίσης:

- Δημοσκόπηση MRB: 6 στους 10 απογοητευμένοι από τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ

Επίσης, η δημοσκόπηση σημειώνει πως ταυτόχρονα με την φθορά της κυβέρνησης, παρατηρείται άνοδος της ακροδεξιάς και ιδιαίτερα εξωκοινοβουλευτικού κόμματος, το οποίο είναι γνωστό για τις ακροδεξιές θέσεις του.

Έτσι, με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 37,8% και ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ 25,9%, ΚΙΝΑΛ 7,7%, ΚΚΕ 5,8% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,0%, ΜέΡΑ25 3,3% κλπ.

Παρόλα αυτά, όμως φθορά αντιμετωπίζει και η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς το 70% του συνόλου των ερωτηθέντων αξιολογεί την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ αρνητικά ή μάλλον αρνητικά, έναντι 25,1% την αξιολογεί θετικά ή μάλλον θετικά.

Βέβαια, το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η επερχόμενη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς μπορεί να αλλάξει τις πολιτικές ισορροπίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα