Δέσποινα Βανδή: Δεν αγαπήθηκα όπως ήθελα – Τώρα παίρνω ουσιαστική αγάπη

Η Δέσποινα Βανδή σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια για τη ζωή, τον έρωτα, τους φίλους και τις συνεργασίες της.Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε μια διαφορετική συνέντευξη από την Δέσποινα Βανδή. Η μεγάλη τραγουδίστρια μίλησε για τα όσα την άγχωναν στο παρελθόν και τα προβλήματα που της είχαν δημιουργήσει. Παράλληλα…

Η αγάπη έχει ξεχωριστή θέση στην ζωή της, αλλά δεν ήταν πάντα όπως την περίμενε. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην πιο ανιδιοτελή μορφή της την έχει πάρει μόνο από τα παιδιά της:

«Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω

να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη», πρόσθεσε στο τέλος για τη σχέση που βιώνει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το σχετικό βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή λειτουργεί θέτοντας στόχους τόσο στη δουλειά της, όσο και στη ζωή της. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα για να μπορεί να τα βγάζει πέρα και να έχει ουσιαστική σχέση και χρόνο με το περιβάλλον της: «Είμαι συγκροτημένη όταν έχω έναν στόχο. Παιδιά, δουλειά, δεν γίνεται να είσαι στο κύμα. Η εβδομάδα μου είναι μια χορογραφία, θα υπάρχει βέβαια και ο ξέφρενος χορός αλλά πρέπει να είναι συγκεκριμένα βήματα για να μου βγει.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς και τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει με το να παλεύω με την τελειότητα. Φαντάζομαι ότι θα το πουν τα παιδιά μου κάποια στιγμή. Όλοι μας κάνουμε για καλό κάποια πράγματα. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου, έχω μία βαθιά ουσιαστική σχέση με τα παιδιά μου», συμπλήρωσε για όσα ελπίζει να διαπιστώσουν τα παιδιά της στο μέλλον μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου».

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή:

Keywords
Τυχαία Θέματα