Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Δείτε αναλυτικά τα πλάνα των δύο προπονητών για την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστική της La Liga.

Μεγάλης σημασίας για ην εξέλιξη του πρωταθλήματος, λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του, είναι αυτή της Μπαρτσελόνα η οποία υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου» για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 76 βαθμούς, και τους Καταλανούς να ακολουθούν

με 74 ισοβαθμώντας με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην τέταρτη θέση συνατάμε την Σεβίλλη η οποία παραμένει στην διεκδίκηση με 70 βαθμούς.

Σημειώνεται ότι ο Ρόναλντ Κούμαν είναι τιμωρημένος (αποβολή από το παιχνίδι με τη Γρανάδα) και δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας, όμως ανακοίνωσε την ενδεκάδα των «Μπλαουγκράνα» με τον Όσκαρ Μινγκέθα να τοποθετείται στα στόπερ αντικαθιστώντας τον Ρόναλντ Αραούχο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Ντεστ, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν

Αναπληρωματικοί: Ντεμπελέ, Αραούχο, Τένας, Ρομπέρτο, Πιάνιτς, Φίρπο, Μπρέθγουεϊτ, Νέτο, Μορίμπα, Πουτζ, Τρινκάο, Ουμτιτί

{https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1391015394828226563}

Αντίθετα ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκινά τον Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση, για πρώτη φορά ως αντίπαλος των Καταλανών, με τους Κόκε και Φελίπε να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Καράσκο, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ, Κορέα, Σουάρες

Αναπληρωματικοί: Γκρμπιτς, Σαούλ, Φέλιξ, Βιτόλο, Ντεμπελέ, Βρσάλκο, Τορέιρα, Ερέρα, Χιμένες, Λόντι, Κοντογκμπιά

{https://twitter.com/Atleti/status/1391012930330763272}

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΑΤΛΕΤΙΚΟΜΑΔΡΙΤΗΣΙΣΠΑΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα