Αργυρούπολη: Της έσπασε τα πλευρά - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η 40χρονη από την Αργυρούπολη είχε πέσει θύμα σοβαρού ξυλοδαρμού και στο πρόσφατο παρελθόν.Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 40χρονη από την Αργυρούπολη, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει πέσει θύμα σοβαρού ξυλοδαρμού και…

Έκκληση για αίμα για την 40χρονη

Πριν λίγες ώρες ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μια ανάρτηση στα social media

καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα για την 40χρονη γυναίκα.

Η ανάρτηση γράφει: «Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους».

Προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί έλαβε ο 46χρονος

Ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραδόθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς καταζητούνταν για τρεις μέρες επειδή ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, μέχρι που παραδόθηκε αυτοβούλως.

Ο δράστης αρχικά προσπάθησε να εξαφανιστεί αλλά τελικά μετά από τρεις ημέρες παρουσιάσθηκε αυτοβούλως για να παραδοθεί.

Μετά το συμβάν κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή του ενημερώνοντάς την για το περιστατικό προκειμένου να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Πράγματι η αδερφή του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες έφθασε στο σπίτι όπου έγινε ο ξυλοδαρμός και περίμενε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε και παρέλαβε σε λιπόθυμη κατάσταση την άτυχη 40χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα