Άντζελα Δημητρίου: Οι αποκαλύψεις στον Μουτσινά (video)

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα η Άντζελα Δημητρίου - Οι αποκαλύψεις για τη νέα της δουλειά, την κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us και οι αιχμές για πρώην συνεργάτες

Στο «καλό μεσημεράκι» βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου, όπου μίλησε για τη νέα της δισκογραφική δουλειά αλλά και... την ηλικία της, ανάμεσα σε άλλα.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Χολίδη, που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχιστεί μετά τις γιορτές στο Estate στην Αθήνα.

Επίσης, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε πως ετοιμάζει νέο δίσκο, σε συνεργασία με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την οποία χαρακτήρισε «κυρία με Κ κεφαλαίο» ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Μπορεί να κάνουμε και μία συνεργασία αργότερα...».

{https://youtu.be/iMbQgNk0MLc}

Αναφερόμενη στις προϋποθέσεις για να κάνει μια συνεργασία, είπε: «Πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια. Γιατί όταν ξεκινά μια συνεργασία στραβά, δεν μπορείς να δουλέψεις μετά. Και να μαθαίνουμε να σεβόμαστε όταν υπάρχουν ιστορίες... Έχεις καταλάβει... Να τιμούμε τους ανθρώπους αυτούς και να λέμε "δόξα τον Θεό που μπορούμε να συνεργαστούμε με έναν τέτοιο άνθρωπο"».

Τέλος, έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια καριέρας στα 65 της, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us ενώ όταν ο Νίκος Μουτσινάς της ζήτησε να αποκαλύψει ένα ακόμα πιθανό όνομα για την επιτροπή είπε ότι «ίσως είναι η Άννα Βίσση».

Keywords
Τυχαία Θέματα