Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 2 Ιανουαρίου 2020: Ποια και γιατί λειτουργούν σήμερα

Ανοιχτά είναι σήμερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 ορισμένα μαγαζιά μεγάλων αλυσίδων, είτε μέσα σε μεγάλα εμπορικά είτε ανεξάρτητα. Δείτε στο iEidiseis.gr γιατί είναι ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αργία.

Ανοιχτά είναι σήμερα τα μαγαζιά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και σε πολυκαταστήματα, ενώ μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων άνοιξε κανονικά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το πρωί πρώτο το iEidiseis.gr πολλά καταστήματα άνοιξαν κανονικά.

Πρόκειται για τα εμπορικά καταστήματα μέσα στο γνωστό εκπτωτικό χωριό. Ειδικότερα σήμερα Πέμπτη, 2/1/2020 τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά στο γνωστό εκπρωτικό χωριό mcarthurglen. Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ στις 21:00. Επίσης ορισμένα καταστήματα είναι ανοιχτά σε γειτονικό εμπορικό.

Επίσης ανοιχτά είναι τα Praktiker όπως επιβεβαίωσε το iEidiseis.gr μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με καταστήματα. 

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το κατάστημα που ενδιαφέρονται, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοιχτά είναι ορισμένα καταστήματα μέσα σε μεγάλα πολυκαταστήματα.

Γιατί είναι ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά

Η εθιμοτυπική αργία σήμερα 2/1/2020

Η δεύτερη ημέρα του χρόνου είναι εθιμικά ημέρα αργίας για τους υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων, καθώς αναπλήρωναν την αργία της τελευταίας Κυριακής του χρόνου που τα καταστήματα μένουν ανοιχτά.

Για το λόγο αυτό, παρότι δεν είναι καθορισμένη αργία, και οι Εμπορικοί Σύλλογοι προτείνουν να μην λειτουργούν τα καταστήματα.

Ορισμένα μεγάλα πολυκαταστήματα επιλέγουν να ανοίξουν κανονικά στις 2 του μήνα, διαφημίζοντας παράλληλα μεγαλύτερες προσφορές προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές.

Keywords