Αλέξης Τσίπρας: iSYRIZA για μία νέα σχέση του πολίτη με τη πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: «Στη πορεία μας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, τη διεύρυνσή του και το μετασχηματισμό του, τα νέα μέσα επικοινωνίας είναι και απαραίτητα και πολύτιμα #isyriza»

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει στη νέα εποχή να οικοδομήσει μια νέα σχέση του

πολίτη με τη πολιτική έγραψε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας, εξηγώντας πως η εφαρμογή isyriza οδηγεί στην ανασυγκρότηση και τη διεύρυνσή του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Στη πορεία μας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, τη διεύρυνσή του και το μετασχηματισμό του, τα νέα μέσα επικοινωνίας είναι και απαραίτητα και πολύτιμα.

Διότι ο #ΣΥΡΙΖΑ θέλει στη νέα εποχή να οικοδομήσει μια νέα σχέση του πολίτη με τη πολιτική. #iSYRIZA».

Στη πορεία μας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, τη διεύρυνσή του και το μετασχηματισμό του, τα νέα μέσα επικοινωνίας είναι και απαραίτητα και πολύτιμα. Διότι ο #ΣΥΡΙΖΑ θέλει στη νέα εποχή να οικοδομήσει μια νέα σχέση του πολίτη με τη πολιτική. #iSYRIZA — Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) February 17, 2020

Στις 19:00 ο Αλ. Τσίπρας απαντά στα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA

Σε εκδήλωση, το απόγευμα στις 19:00, που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα τα μέλη της πλατφόρμας του iSYRIZA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν διαδικτυακά μέσω της διαδικασίας iAsk&Watch.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Τσίπρας «μέσω της καινοτόμου λειτουργικότητας του iAsk&Watch απαντά ο ίδιος στα 20 δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA, τα οποία ψηφίστηκαν από χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας μέσω μιας πρωτοφανούς συμμετοχικής διαδικασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα