Άγριες Μέλισσες: Πότε είναι το τελευταίο επεισόδιο - Τι θα δούμε στο φινάλε

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» βρίσκεται στη τελική ευθεία, καθώς σε λίγο καιρό ρίχνει αυλαία και επιστρέφει του χρόνου. Τι θα δούμε και πότε είναι το τελευταίο επεισόδιο. Προσοχή spoiler.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την σειρά «Άγριες Μέλισσες», καθώς σύντομα ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 4 Ιουνίου, γιατί

λόγω Euro μας αποχαιρετά νωρίτερα φέτος. Έτσι, οι αδερφές Σταμίρη επιστρέφουν με νέες ιστορίες από το φθινόπωρο στο τρίτο κύκλο της σειράς.

Παράλληλα, το τέλος του δεύτερου κύκλου θα είναι «αιματοβαμμένο», σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κακούρη, που ενσαρκώνει τον Δούκα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και είπε ότι όλοι οι συντελεστές της σειρά έχουν μπει σε εντατικούς ρυθμούς γυρισμάτων λόγω του επικείμενου φινάλε και ότι οι σκηνές που γυρίζονται είναι ιδιαίτερα σκληρές και απαιτητικές –« χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», τόνισε ο ηθοποιός, ο οποίος περιμένει το τέλος των γυρισμάτων για να διαβάσει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, της σεναριογράφου της σειράς μαζί με τον Πέτρο Καλκόβαλη.

Μάλιστα, είπε πως «θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί».

Και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι αλλάζουν Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του».

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΕΠΕΙΣΟΔΙΟΔΙΑΦΑΝΙΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑΣΕΙΡΑΑΝΤ1ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα