Juice Wrld: Έπεσε νεκρός, οι νέες λεπτομέρειες για το θάνατο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 21 ετών ο ράπερ Juice WRLD από το Σικάγο, γνωστός για τον ξεχωριστό συνδυασμό της emo και την trap.

Ο άτυχος μουσικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Midway και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Κατά τη μεταφορά του είχε τις αισθήσεις του, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ ο Juice WRLD

(Jarad Anthony Higgins το πραγματικό του όνομα) έπαθε μία κρίση μέσα στο αεροδρόμιο και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα.

Ο νεαρός που είχε ξεχωρίσει για τον συνδυασμό της emo με την trap που χρησιμοποιούσε στη μουσική του έγινε ευρέως γνωστός το 2018 με το single Lucid Dreams το οποίο έφθασε στο No2 του Billboard. Ήταν το πρώτο από 25 επιτυχίες στις οποίες συμμετείχε και μπήκαν στα τσαρτς τα τελευταία δύο χρόνια.

Το δεύτερο album του Death Race for Love έφτασε στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτς.

Ο ίδιος είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη. Στους στίχους του, αλλά και τις τοποθετήσεις του στα social media είχε πάρει σαφείς αποστάσεις από τον «ανδρισμό» που προσπαθεί πολλές φορές να προωθήσει η rap σκηνή.

Γεννήθηκε στις 2 Δεκέμβρη του 1998 στο Σικάγο. Η βαθιά θρησκευόμενη μητέρα του δεν του επέτρεπε να ακούσει rap μουσική. Ο ίδιος ανακάλυψε μέσα από τα video games τις pop punk και emo μπάντες που επηρέασαν τον ήχο του.

Άρχισε να κυκλοφορεί τα τραγούδια του μέσω της πλατφόρμας Soundcloud όταν ήταν στο λύκειο και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πανεπιστημιακές σπουδές ώστε να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική.

Είχε μιλήσει αρκετές φορές για τις κακές εμπειρίες που είχε από τη χρήση ναρκωτικών. «Εάν δεν σε σκοτώσουν μπορούν να σε αφήσουν σε μία αφασία που μπορεί να διαρκέσει για όλη τη ζωή του. Οι περισσότεροι ραπάρουν όταν είναι μαστουρωμένοι και αισθάνονται καλά. Εγώ, όμως, μιλάω για την καλή και την κακή πλευρά για να ρίξω λίγο περισσότερο φως στην αρνητική πλευρά» είχε δηλώσει στο NME.

Keywords
Τυχαία Θέματα