Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ με στόχο την «εξάδα»

Ελληνοϊσπανικές μονομαχίες για τους «αιώνιους» στην Euroleague

Ελληνο-ισπανικές «μονομαχίες» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Euroleague το διήμερο 26-27 Δεκεμβρίου.

Οι «αιώνιοι» του ελληνικού πρωταθλήματος θα... κονταροχτυπηθούν με τους «αιώνιους» της Ισπανίας και συμπρωτοπόρους στη Euroleague, καθώς ο Παναθηναϊκός

υποδέχεται απόψε (21:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη την Παρασκευή (27/12) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Πρώτος από ελληνικής πλευράς «ρίχνεται στη μάχη» της 16ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η μια από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στο... ρετιρέ της βαθμολογίας, και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Η αποστολή του «τριφυλλιού» κόντρα στη «βασίλισσα», η οποία έχει στερηθεί στα τελευταία παιχνίδια των υπηρεσιών του τραυματία ηγέτη της, Σέρχιο Γιουλ, δεν είναι εύκολη, ενώ ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στους Μαδριλένους.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα πλέι οφ και η Ρεάλ μετράει ισάριθμες προκρίσεις στο φάιναλ φορ, ενώ, μετά την ήττα τους στο Game 1 της σεζόν 2017-18, οι «μπλάνκος» μετρούν οκτώ διαδοχικές νίκες. Συνολικά στις αναμετρήσεις τους από το 2000, η Ρεάλ υπερισχύει του Παναθηναϊκού με 17 επιτυχίες έναντι 10 των «πράσινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα