50 συναυλίες από το φημισμένο Φεστιβάλ του Μοντρέ για ακρόαση στο σπίτι

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε μερικές από τις σπουδαιότερες παραστάσεις των προηγούμενων χρόνων -και δεκαετιών- για 30 ημέρες.

Το Montreux Jazz Festival φέρνει στις οθόνες μας συναυλίες των Ray Charles, Wu-Tang Clan, Johnny Cash, Nina Simone,

Marvin Gaye, Deep Purple, Carlos Santana και άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών.

Είναι το κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της jazz και των συναφών μουσικών ιδιωμάτων. Εκεί, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, με φόντο τις χιονισμένες κορυφές, δίνουν ραντεβού κάθε Ιούλιο από το 1967 τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, προσελκύοντας fans από όλη την Ευρώπη. Κάποια από τα κοντσέρτα που δόθηκαν στα φημισμένα venues του Μοντρέ ανάγονται πλέον στη σφαίρα του μύθου.

Για να απαλύνουν τον πόνο από την αναγκαστική μοναξιά και απραξία των ημερών, οι διοργανωτές του φεστιβάλ μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε μερικές από τις σπουδαιότερες παραστάσεις των προηγούμενων χρόνων -και δεκαετιών- για 30 ημέρες.

Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, πηγαίνετε στη διεύθυνση stingray.com/FREEMJF1M και βάλτε τον κωδικό FREEMJF1M και ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο ήχων και ρυθμών με τους Nina Simone, Miles Davis, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Marvin Gaye, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, Elton John, Stevie Wonder και άλλους.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα