Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Μάνο Παπαδόπουλο (pic)

17:52 17/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό και το μοναδικό που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Ο λόγος για τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από μία… ζωή στον Παναθηναϊκό, αφήνει την Ελλάδα για λογαριασμό των Ρώσων.

Ο πρώην πρόεδρος των Πρασίνων θα έχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και θα προσπαθήσει με την εμπειρία των ετών του στο Τριφύλλι, να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο General

Manager της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσερκόβνι, τόνισε για αυτήν την κίνηση: «Τις τελευταίες δύο σεζόν ήμασταν σχεδόν χωρίς καθόλου αθλητικό διευθυντή και αναζητούσαμε τον κατάλληλο υποψήφιο. Για να προχωρήσουμε, χρειαζόμασταν σίγουρα έναν ειδικό με καλή εμπειρία στην Ευρωλίγκα και γνώση της οικοδόμησης ενός συστήματος για ένα μεγάλο κλαμπ. Πιστεύω ότι σε αυτό το πλαίσιο, η άφιξη του Μάνου Παπαδόπουλου είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Επιπλέον, καταφέραμε να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν ως αντίπαλοι, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου μετά την αναστολή της Ευρωλίγκας. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάνος δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στη Ζενίτ».

Η ανακοίνωση της Ζενίτ

Манос Пападопулос назначен спортивным директором Клуба. Греческий специалист уже приступил к работе.

Manos Papadopoulos is hired sporting director of the Club. The Greek specialist has already started his new work. pic.twitter.com/OJYsTcOV3m

— Basketball club Zenit (@zenitbasket) August 17, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα