Ζανέτι : «Η Ίντερ δεν είχε τα μέσα για να πάρει τον Μέσι»

10:28 9/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Το… σίριαλ που είχε θέμα το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ολοκληρώθηκε με την παραμονή του διάσημου Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στους όρους μιας ενδεχόμενης αποχώρησης του 33χρονου άσου.

Μεταξύ των υποψηφίων να αποκτήσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής, ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ιντερ. Αυτό, τουλάχιστον, προέκυπτε από τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου,

αλλά και από την οικονομική δυναμική που διαθέτουν αυτοί οι τρεις σύλλογοι.

Σταδιακά, η Σίτι αποσύρθηκε… διακριτικά, προφανώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε με το Financial Fair Play, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν μπήκαν ποτέ ουσιαστικά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του «ψύλλου».

Και τελικά, όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Χαβιέ Ζανέτι στο «Tyc Sports» της Αργεντινής, ούτε οι «νερατζούρι» κινήθηκαν δραστικά για τον Μέσι. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, τοποθετήθηκε πρόσφατα και ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ, Πιέρο Αουσίλιο, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τρελές φήμες αγνώστου προελεύσεως.τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ομως, ο νυν αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου και παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ο συμπατριώτης του Μέσι, Χαβιέ Ζανέτι, εμφανίσθηκε πιό αποκαλυπτικός:

«Δεν μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε. Μιλήσαμε εκτενώς για τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας και αυτής της μεταγραφικής περιόδου, όπου πρέπει πρώτα να πουλήσεις για να αγοράσεις, εάν θέλεις να σεβαστείς το οικονομικό fair play. Είναι πολύ σημαντικό. Η στρατηγική μας βασίζεται σε αυτό, όπως συμβαίνει και σε πολλούς άλλους συλλόγους. Ο Μέσι μπορεί να παίξει καλά οπουδήποτε. Είναι ένα φαινόμενο. Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι του. Είναι ένα δίκαιο πράγμα που παραμένει, για όλα όσα σημαίνει για αυτήν την ομάδα και το αντίστροφο. Μένοντας, θα έχει τις ίδιες ευθύνες και την ίδια πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα