Ξεκάθαρο μήνυμα Καρέρα σε παίκτες : «Στην κερκίδα όποιος δεν κάνει ότι ζητάω»

07:55 16/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και η ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης με τον Μάσιμο Καρέρα να τα «χώνει» στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιταλός τεχνικός αφού άφησε να περάσουν μερικές μέρες και να «πέσουν» οι σφυγμοί από το ντέρμπι και την ήττα στον Βόλο, μίλησε για το παιχνίδι και είχε έντονα παράπονα από τους

παίκτες του στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρέρα έδειξε βίντεο 20 λεπτών στους ποδοσφαιριστές του με φάσεις από τον τελικό, όπου δεν λειτούργησαν σωστά με αποτέλεσμα να δείξει και τον θυμό του, αλλά και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους παίκτες του ενόψει συνέχειας.

Αρχικά ο Καρέρα τόνισε: «Από την στιγμή που χάνουμε την μπάλα όλα πάνε λάθος. Αργήσαμε να αντιδράσουμε για να την πάρουμε ξανά. Ήταν λάθος που δεν πήγε αμυντικός πάνω στον παίκτη του Ολυμπιακού που σκοράρει. Δείτε την συμπεριφορά της ομάδας».

Ο Καρέρα μάλιστα στα Σπάτα εξερράγη στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και επειδή είδε συμπεριφορές και εικόνες που δεν του άρεσαν έστειλε το δικό του μήνυμα. «Είδα πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Οποιος δεν κάνει ότι ζητάω, θα κάθετε στην κερκίδα. Είναι απλό και ξεκάθαρο για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα