Βόβορας : «Θέλαμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, θα μας βοηθήσει ο Μακ»

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Αναντολού Εφές, την κοίταξε στα μάτια, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 80-77.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε παίξει καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στις εμφανίσεις των Μπαλμπάι και Μίτσιτς. «Ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης – κλειδί, αυτός που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και φυσικά ο Μίσιτς κράτησε τον ρυθμό της ομάδας του», ανέφερε.

Οσον αφορά στο

ντεμπούτο του Μακ, ο τεχνικός του Τριφυλλιού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αμερικανού, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, βοήθησε τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ήταν ένα ματς στο οποίο η Εφές έβγαλε αντίδραση. Ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης – κλειδί, αυτός που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και φυσικά ο Μίσιτς κράτησε τον ρυθμό της ομάδας του. Σκόραρε, δημιούργησε φάσεις. Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα σου, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ποιότητα. Άξιζε να κερδίσει. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για την διπλή αγωνιστική».

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Μίσιτς άλλαξε κάποια πράγματα με τα τρίποντα. Το κλειδί ήταν κάποια προσωπικά καλάθια, μας πλήγωσε αυτό. Θέλαμε καλύτερη άμυνα εκεί, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον Μακ: «Εκτός από το επιθετικό κομμάτι, που μας βοήθησε, προσπάθησε και στην άμυνα. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει πολύ. Θα βρούμε τα σχήματα, τις καλύτερες πεντάδες μας, όταν είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κερδίσουμε το ματς της Τρίτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα