Βολιβία – Βενεζουέλα: Με στόχο τα προημιτελικά!

10:28 22/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Βολιβία απογοήτευσε στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Κόπα Αμέρικα, δεχόμενη ήττες από τη Βραζιλία με 3-0 και από το Περού με 3-1, όμως με νίκη διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του θεσμού. Σε αμφότερες αναμετρήσεις έπεσε η απόδοσή της στο 2ο ημίχρονο, όταν και δέχθηκε τα 5 από τα 6 γκολ. Μοναδικός της σκόρερ ο επιθετικός Μορένο από το σημείο του πέναλτι.

Η Βενεζουέλα απέδειξε πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι και απέναντι στη Βραζιλία, από την οποία απέσπασε ισοπαλία

με 0-0. Πιέστηκε πολύ στο β΄ημίχρονο, όμως άντεξε και “σώθηκε” από το VAR σε δύο περιπτώσεις, με τους διαιτητές να ακυρώνουν γκολ της “Σελεσάο”. Είχε προηγηθεί το 0-0 απέναντι στο Περού σε έναν αγώνα όμως που ήταν πιο επιθετική και έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Με ισοπαλία θα έχει πιθανότητες πρόκρισης μέσω των καλύτερων τρίτων, ενώ με νίκη περνάει στην 8αδα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βολιβία – Βενεζουέλα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα