Βιλντόζα : «Ο Ιβάνοβιτς μας έκανε να δούμε τα πράγματα αλλιώς»

23:33 8/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Μπασκόνια κατέκτησε πριν από λίγες μέρες το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ με τον Λούκα Βιλντόζα να σκοράρει στο φινάλε του τελικού με την Μπαρτσελόνα.

Ο 24χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στον Ισπανό δημοσιογράφο, Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας, επισημαίνοντας ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Βάσκους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν μια πραγματικά περίεργη χρονιά. Από τη στιγμή που ήλθε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η αλλαγή ήταν εμφανής. Για παράδειγμα, ο Ντούσκο μας έκανε να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Η νοοτροπία που δείξαμε

στο φινάλε ήταν κάτι που δεν είχαμε στις αρχές. Από την πρώτη μέρα της καραντίνας, ο κόουτς ήταν σίγουρος ότι η χρονιά θα κάνει επανεκκίνηση, επομένως κάναμε διπλές… συνεδρίες στο Zoom.

Είχα αμφιβολίες για τη φήμη που τον συνόδευε όμως ήξερα ότι θα με κάνει καλύτερο σαν παίκτη, όπως έκανε στο παρελθόν με άλλους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέραμε καν αν θα μπούμε στα playoffs και στο τέλος πιστέψαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Επίσης μίλησε για τη στιγμή που σκόραρε στο φινάλε του τελικού: «Δεν ήξερα πως να πω στον Πολονάρα να μου δώσει την μπάλα. Ευτυχώς «διάβασε» τη φάση όμως ήμασταν και τυχεροί καθώς ο Κούριτς περίμενε τρίποντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα