Τσίμι, ποτέ δεν ήσουν, ποτέ δεν θα είσαι μόνος σου…

22:43 10/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ένα παιδί που το είδαμε να γίνεται άνδρας στο Ρέντη. Ένας πιτσιρικάς που ήρθε να ζήσει το όνειρο και βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στα 24 χρόνια του πλέον στο πιο ψηλό σκαλοπάτι.

Ο Ολυμπιακός ήταν το «σπίτι» του από το 2014. Ο Ολυμπιακός του πρόσφερε τα πάντα για να μπορέσει απόψε να ζήσει την σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του. Μέχρι την επόμενη. Γιατί αυτό το παιδί, που έγινε άνδρας φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή

έχει όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει και στο πλέον υψηλό επίπεδο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν ζει όνειρο, την πραγματικότητα ζει. Πήρε αυτό που του αξίζει και έκανε όλους εμάς χαρούμενους που τον ζήσαμε από πιτσιρικά και τον θαυμάσαμε στα δύο τελευταία χρόνια που πρωταγωνίστησε με τα ερυθρόλευκα. Δεν νομίζω πως κανείς απόρησε για την μεταγραφή του «Τσίμι», πλην των άμπαλων και των… γνωστών – αγνώστων που «δουλειά» τους είναι να βγάζουν εμπάθεια και να επιδιώκουν να «καταστρέψουν» ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό.

Η φετινή σεζόν ήταν για τον Τσιμίκα μυθική! Αυτά που έκανε ο 24χρονος αριστερός μπακ ήταν βγαλμένα από το… playstation.

Σκεφτείτε ξανά πως η Λίβερπουλ του κορυφαίου Γιουργκεν Κλοπ, η πρωταθλήτρια Αγγλίας του καλύτερου προπονητή στον κόσμο αυτή την στιγμή πήρε έναν Έλληνα αριστερό μπακ απευθείας από ελληνική ομάδα.

Πριν λίγα χρόνια αυτό θα ήταν αδιανόητο. Για τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως είναι πραγματικότητα, είναι συνήθεια, είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει.

Γιατί ο Ολυμπιακός φροντίζει τα παιδιά του. Ο Τσιμίκας από την πρώτη στιγμή που πιτσιρικάς πέρασε τις πύλες των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη δεν ήταν ποτέ μόνος του! Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα δίπλα του. Για όλα τα προβλήματα του, για όλες τις ανέσεις του. Για να του παρέχει τα πάντα ώστε να πετύχει στην καριέρα του και να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκεί όταν πρωτο-ξεπετάχθηκε επί Μάρκο Σίλβα, εκεί όταν πήγε δανεικός σε Δανία και Ολλανδία, εκεί όταν επέστρεψε με τον Μαρτίνς να επενδύει πάνω του. Ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε ποτέ μόνο του, όπως δεν αφήνει ποτέ κανένα ποδοσφαιριστή μόνο του. Δεν χρειάζεται να αραδιάσω ένα σωρό παραδείγματα ποδοσφαιριστών που έφυγαν από τον Ολυμπιακό και «έσταζαν μέλι» για την ομάδα. Το παράδειγμα του Ομάρ είναι το πλέον χαρακτηριστικό και πιο πρόσφατο. Ο αποχαιρετισμός του «Τσίμι» δείχνει επίσης πολλά.

Ο Ολυμπιακός έστειλε ένα από τα «παιδιά» του σε τοπ επίπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί αυτός ξέρει τον τρόπο, ασχολείται με το ποδόσφαιρο, το κανονικό όχι το «εξυγιαντικό».

Και αφήστε τους… εξυγιαντές να προκαλούν γέλιο με την προσπάθεια που κάνουν να μας πείσουν πως ο Ολυμπιακός ευθύνεται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου στην εποχή της… εξυγίανσης. Αλλά και μόνο που ασχολούμαστε μαζί τους, χάνουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο και το αποδεικνύει συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία! Η πώληση του Τσιμίκα στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη, χωρίς καν μεσολάβηση μάνατζερ μάλιστα, έρχεται απλά να προστεθεί σε όλα όσα έχει πετύχει ο καλύτερος ελληνικός σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζοντας την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Ο Τσιμίκας έμαθε στον Ολυμπιακό πως δεν είναι ποτέ μόνος του, εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην ομάδα που… you ll never walk alone.

Καλή συνέχεια παικταρά, η επιτυχία σου είναι δεδομένη!

Keywords
Τυχαία Θέματα