«Το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε έκλεισε…» (pic)

22:27 6/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Τεράστια κουβέντα έχει ανοίξει αναφορικά με το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε και τις αποχωρήσεις των Τούρκων, με εκείνη του Κώστα Σλούκα να είναι και η πιο ηχηρή. Το τελευταίο διάστημα πάντως υπήρχε έντονη φημολογία και για τον Γιάν Βέσελι, για τον οποίο οι Ισπανοί έγραφαν ότι θα είναι το τελικό χτύπημα της Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα πάντως με τον δημοσιογράφο του Sportando, Εμιλιάνο Κάρκια, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Οπως τόνισε ο έγκυρος μπασκετικός ρεπόρτερ, το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε

έχει κλείσει. Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, ενώ δεν θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις. Ο Γιαν Βέσελι θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη και από την Παρασκευή (07/08) θα ξεκινούν να έρχονται στην πόλη οι παίκτες.

Μάλιστα την επόμενη μέρα, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα από την Τουρκία στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή.

Το τουίτ του Κάρκια

Fenerbahce roster is completed.
No new players will be signed, no players will leave.
Jan Vesely will stay in Istanbul.
Fenerbahce will gather tomorrow and Saturday cosch Igor Kokoskov will lead his first practice as head coach of the Turkish powerhouse.

— Emiliano Carchia (@Carchia) August 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα