Το νέο αφεντικό της Ξάνθης έχει έτοιμα γραφεία στη Θεσσαλονίκη…

10:01 27/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Αξιοπρόσεκτα τα πρώτα στοιχεία για τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης… Τον Μπιλ Πάππας ή ελληνιστί Βασίλη Παπαδημητρίου. Οι δικηγόροι του ομογενούς επιχειρηματία κατέθεσαν φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να πάρει την έγκριση της και να κατέχει νομίμως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Πάππας, είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς από την Αυστραλία και ασχολείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν και αναμείχθηκε με την Ολίμπικ Σίδνεϊ. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP

και IUGIS.

Η πρώτη διαθέτει εγκαταστάσεις στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Μπρισμπέιν δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών. Στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους.

Η δεύτερη έχει επίσης γραφεία στις 4 πόλεις της Αυστραλίας, αλλά και σε Όκλαντ (Νέα Ζηλανδία), Ντίσελντορφ (Γερμανία), Ντουμπάι (ΗΑΕ), Λονδίνο (Αγγλία) αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος όγκος ενασχόλησής της αφορά τα οικολογικά και βιολογικά προϊόντα.

Το τελευταίο είναι και το πιο ενδιαφέρον… Γραφεία στη Θεσσαλονίκη… Για οικονομία, ο κύριος Πάππας μήπως σκέφτεται να μετακομίσει και τη διοικητική έδρα της Ξάνθης στη συμπρωτεύουσα; Για να αποφύγει τα περιττά έξοδα, ενοίκια, κοινόχρηστα, κλπ…

Θα είναι και το επόμενο βήμα στη σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Διότι με τον Καλπαζίδη, έμεινε ατελής… Ο ανιψιός άφησε τους «ακρίτες» στο Σαλέ, πολύ μακριά από τον θείο. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, ώστε η Ξάνθη να πλησιάσει στον ΠΑΟΚ.

Και ειδικά στην περιοχή της Τούμπας, έχει εξαιρετικά κτίρια. Ότι πρέπει… Εάν βλέπουν και στο γήπεδο, ακόμα καλύτερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα