Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ για τον πρόωρο αποκλεισμό της Team USA (pics)

18:34 11/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Οι ΗΠΑ γνώρισαν μια αναπάντεχη ήττα από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 89-79 κι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στο ματς και «κατάπιαν» την Team USA, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να μην μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι τη ζώνη των μεταλλίων.

Η Αμερική υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα σε επίσημη διοργάνωση μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και τη μυθική επικράτηση της Εθνικής

μας ομάδας στη Σαϊτάμα το 2006. Η ήττα αυτή την έστειλε να παλέψει για τις θέσεις 5-8 του Μουντομπάσκετ στην Κίνα, χάνοντας την όποια ελπίδα για μετάλλιο.

Στις ΗΠΑ τα ΜΜΕ υποδέχτηκαν την ήττα της εθνικής τους ομάδας με σοκ, αφού η Αμερική ήταν αήττητη για 13 χρόνια και δεν περίμεναν σε έναν τόσο πρόωρο αποκλεισμό. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως τα μεγάλα δίκτυα της χώρας ήταν τυπικά και κυνικά στους τίτλους τους, μετά την ήττα από την τρομερή Γαλλία του Βενσάν Κολέ.

Δείτε όσα έγραψαν τα μεγαλύτερα Αμερικανικά δίκτυα:

ESPN: «Η Γαλλία απέκλεισε τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

CNN: «Η ομάδα των ΗΠΑ ηττήθηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Τέξας Houston Chronicle: «Ένα σοκ. Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

ABC: «Ένα σοκ. Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Sports Illustrated: «H ομάδα των ΗΠΑ υπέστη ήττα-σοκ από τη Γαλλία στα προημιτελικά της FIBA».

Keywords
Τυχαία Θέματα