Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ομόνοιας!

12:44 25/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Ομόνοια, πέντε ημέρες πριν τη ρεβάνς για τα play off του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Οι Κύπριοι επιβεβαίωσαν το κρούσμα, ενώ αναφέρουν πως προχώρησαν σε επαναληπτικό τεστ προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή όχι το αποτέλεσμα.

Ο παίκτης

που βρέθηκε θετικός είναι σε καραντίνα, όμως έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις των Κύπριων, διότι εντοπίστηκε όταν η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε από την Αθήνα μετά την ήττα με 2-0 στο Καραϊσκάκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το θετικό άτομο από την Ομόνοια προσβλήθηκε στην Ελλάδα ή στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο κρούσμα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία λόγω των αλυσίδων μετάδοσης που δημιουργήθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας. Το κρούσμα στην Ομόνοια είναι το 45ο που συνδέεται με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή αυτός είναι ασυμπτωματικός, ενώ στην κυπριακή ομάδα ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται. Όλα αυτά ενώ την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Κύπρο στη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα