Τεόντοσιτς, το καλύτερο και για τους δύο!

14:37 2/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να φέρει ξανά στον Πειραιά τον Μίλος Τεόντοσιτς που κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας επίσημη πρόταση μόνο από την Βίρτους Μπολόνια. Τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Σέρβο σούπερ σταρ και ελπίζουν πως αυτή την φορά η επιστροφή θα γίνει πραγματικότητα.

Βλέπετε με τον Κώστα

Σλούκα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν. Άλλα δεδομένα όμως, διαφορετικές συνθήκες. Ο Έλληνας άσος έκανε την επιλογή του και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μπορέσει να βρει έναν ακόμη ηγέτη στην περιφέρεια, έναν παίκτη που με τα στοιχεία που έχει ο Μίλος Τεόντοσιτς θα του κάνει την διαφορά.

Πόσο δε μάλιστα όταν ο Σέρβος άσος δεν ξέχασε ποτέ το πέρασμα του από τον Πειραιά και δεν… ξενέρωσε με τον Ολυμπιακό παρά τα συνεχόμενα «στραπάτσα» που του έκανε η παρέα του Σπανούλη κάθε φορά που την έβρισκε μπροστά του στα Φάιναλ Φορ.

Ο Τεόντοσιτς είναι δεδομένο πως γουστάρει τον Ολυμπιακό και την όλη κατάσταση στον Πειραϊκό σύλλογο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη οφείλει να δείξει πως στοχεύει ψηλά για την δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να επιστρέψει στις κορυφαίες δυνάμεις της Ευρώπης.

Να μπει ξανά στο Φάιναλ Φορ, να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Την επόμενη χρονιά άλλωστε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό θα είναι το Α και το Ω, εκεί οφείλει να ξεχωρίσει και να βρει ξανά την θέση που του αρμόζει.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς οι παραδοσιακές δυνάμεις είναι απλησίαστες ενώ δυναμώνουν για τα καλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Η Ευρωλίγκα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό.

Ένας Ολυμπιακός όμως που πήγε #mexritelous στην σαπίλα του κατεστημένου στο ελληνικό μπάσκετ και αποφάσισε να τους αφήσει να παίζουν μόνοι τους, και τώρα οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάει αγωνιστικά #mexritelous στην Ευρωλίγκα.

Το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό. Το 13-1 βλέπετε αποφάσισε. Ήδη είμαστε στο… 10-1 καθώς τρεις ομάδες «χαιρέτησαν» μαζί με τους χορηγούς που χωρίς Ολυμπιακό κόβουν το «μπικικίνι».

Ο Ολυμπιακός που έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια νέα δυνατή ομάδα με σωστές και δοκιμασμένες επιλογές. Και θα έχει και τον χρόνο σύμμαχό του. Πάντερ και Κόνιαρης είναι δύο καλές προσθήκες σε ένα ρόστερ όμως που έχει την ανάγκη από μπροστάρηδες.

Και ο Τεόντοσιτς είναι ιδανικός για αυτό τον ρόλο. Αν ο Τεόντοσιτς έρθει τελικά στον Ολυμπιακό θα είναι, νομίζω, η καλύτερη εξέλιξη και για τους δύο.

Και για τον Ολυμπιακό για τους λόγους που αναλύθηκαν και για τον Σέρβο άσο που μέσω του Ολυμπιακού θα βρει ξανά τον ρόλο που επιζητά στο κορυφαίο επίπεδο. Ένας άσος του επιπέδου Τεόντοσιτς άλλωστε δεν γίνεται να μην βρίσκεται σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Και ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι σε αυτό το επίπεδο τη νέα σεζόν αφήνοντας πίσω του την άκρως αποτυχημένη χρονιά που πέρασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα