«Τελείωσε του Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

17:43 2/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά μέσα, είναι οριστικά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Λέστερ να αποδέχεται την πρόταση των 85 εκατομμυρίων λιρών. O Άγγλος θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Ο Άγγλος στόπερ σε περίπτωση που τελικά ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους» θα γίνει ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία, ξεπερνώντας τις 75 εκατ. λίρες της μεταγραφής του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ πριν από 1,5 χρόνο.

Τις προηγούμενες μέρες, ο

τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, είχε δηλώσει ότι ο 26χρονος αμυντικός, είναι αφοσιωμένος στις «αλεπούδες» και ότι τα σενάρια θα πρέπει να σταματήσουν. Παρόλα αυτά, η επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί οριστικά η μετακίνηση του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ενισχύσει κατά πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας του, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Έρικ Μπαϊγί (θα μείνει εκτός για τους επόμενους 4-5 μήνες).

Keywords
Τυχαία Θέματα