Τελειώνει άμεσα του Ματέο στον Αρη – Συζητήσεις και για τον Μαρίνο

12:00 23/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Αρης βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών στο ρόστερ και ενίσχυσης. Οι Κίτρινοι περιμένουν τις εξελίξεις για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά παράλληλα κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που χρειάζεται για να κλείσει τις όποιες τρύπες του ρόστερ του.

Αυτές τις ημέρες και μετά την οριστική ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ακη Μάντζιο, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται κατά βάση με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση,

καθώς ο ποδοσφαιριστής θα έχει νέα επαφή με τη διοίκηση του Αστέρα, για να λυθεί το θέμα των οφειλών προς το πρόσωπό του. Οφειλές που ξεπερνούν το 50% των αποδοχών του!
Εάν όλα πάνε καλά, έως το βράδυ της Τετάρτης ή την Πέμπτη ο Αρης θα έχει ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή μεταγραφή. Κάνοντας δικό του έναν ποδοσφαιριστή που θέλει πώς και πώς ο Θοδωρής Καρυπίδης, αλλά και ο έος προπονητής, Ακης Μάντζιος. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί στιγμή από τους Κίτρινους.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Αρης εξετάζει σοβαρά ακόμη μία περίπτωση εξτρέμ, αλλά με βλέμμα στο μέλλον. Συγκεκριμένα, οι Κίτρινοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Γιώργο Μαρίνο. Εναν επίσης αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στη θέση «10» και αποτελεί ένα από τα σημαντικά ταλέντα της χώρας.

Ο Μαρίνος έως τα 18 του ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα Κ20 των Πειραιωτών και προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, όπου είχε σχεδόν 20 γκολ και άλλες τόσες ασίστ, ο Μαρίνος αναμένεται να παραχωρηθεί, είτε ως δανεικός είτε με συνιδιοκτησία είτε ως ελεύθερος με δικαίωμα επαναγοράς στους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, λέγεται πως η μετακίνηση του Μαρίνου είναι πιθανό να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν συμμετέχει πλέον τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και περιμένει την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Πάντως για τον νεαρό εξτρέμ λέγεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ατρόμητος, με τους ίδιους όρους που ενδιαφέρεται ο Αρης για την απόκτησή του, ενώ επίσημο ενδιαφέρον εξέφρασε και ο Λεβαδειακός. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει την τελική απόφαση για το πού θα στείλει τον Μαρίνο, ώστε να εξελιχθεί όσο καλύτερα γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα