Τα τρία παιχνίδια που θα ήθελε να ξαναδώσει ο Τσιτσιπάς

22:03 20/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε την Τετάρτη (20/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να μιλάει στην πρώην τενίστρια και νυν παρουσιάστρια του Eurosport, Μπάρμπαρα Σετ.

Μεταξύ άλλων, ο συμπατριώτης μας ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που έχει παίξει στην καριέρα και θα ήθελε να ξαναδώσει, με τον νεαρό τενίστα να αναφέρει το ματς με τον Ράφαελ Ναδάλ στον περσινό ημιτελικό του Australian Open,

τον τελικό του 2018 στο Rogers Cup και πάλι απέναντι στον Ισπανό τενίστα, αλλά και τον αγώνα με τον Σταν Βαβρίνκα στο περσινό Ρολάν Γκαρός. Στο γαλλικό Grand Slam ο Στέφανος είχε ηττηθεί από τον Ελβετό σε ένα παιχνίδι που διήρκησε πέντε ώρες.

«Ένιωσα πως ένα forehand inside-out που προσγειώθηκε λίγο έξω μου στοίχισε την πρόκριση», είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς, ενώ για τη συμμετοχή του στο Laver Cup και τις στιγμές που έζησε δίπλα στους Ναδάλ και Φέντερερ, ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα και ένιωσα μαγικά να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Roger και τον Rafa.

Έπαιξα και διπλά μαζί τους που ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ως παιδί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε μια τέτοια διοργάνωση, αλλά συνέβη και με κάλεσαν, που ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα. Είναι τιμή να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου, αλλά το να παίζεις για την Ευρώπη είναι το κάτι άλλο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες εκεί έξω και με επέλεξαν ως έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, είναι μεγάλη υπερηφάνεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα