Τα αποτελέσματα και το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

06:16 3/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Αιολικός ήταν η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε από τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κορίνθου χθες (2/10).

Κατά συνέπεια, η ομάδα της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση της διοργάνωσης τη Νίκη Βόλου και αυτό είναι το εναπομείναν ματς του συγκεκριμένου γύρου.

Σε αγώνες που διεξήχθησαν χθες (2/10) για την 4η φάση του Κυπέλλου, ο Ιάλυσος προκρίθηκε επί της Κέρκυρας καθώς επικράτησε με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αετού Ορφανού με το ίδιο

σκορ εκτός έδρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 στον Ασπρόπυργο την τοπική Ένωση.

Να σημειωθεί επίσης, πως απομένουν δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί η 4η φάση του Κυπέλλου. Το Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου και το Αιολικός ή Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης, ενώ από την 5η φάση θα μπουν ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Δείτε αναλυτικά το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-20:

Στην 5η φάση του Κυπέλλου θα συμμετάσχουν οι 13 νικήτριες της 4ης φάσης, οι 8 ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 6-13 στην περσινή Super League και ο Βόλος. Άρα σύνολο 22 ομάδες, με τους αγώνες να είναι διπλούς. Με λίγα λόγια, οι 9 ομάδες που θα μπουν από τη Super League στην 5η φάση θα είναι οι: Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, ΟΦΗ και φυσικά ο Βόλος.

Στην 6η φάση θα μπουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες πέντε θέσεις στη Super League 2018-19 και πρόκειται για τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη. Αυτός ο γύρος ουσιαστικά θα είναι η φάση των «16» της διοργάνωσης, με τους αγώνες να είναι διπλοί και εκεί. Μετά ακολουθούν προημιτελικά, ημιτελικά και ο μονός τελικός που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα