Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

22:32 13/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Για την Πέμπτη (16/7, 11:00) έχει προγραμματιστεί η πρώτη ευρεία σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Οι συμμετέχοντες έχουν κληθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης και θα συζητήσουν για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι των δύο ομάδων, οι αρμόδιοι της ΕΠΟ

και της ΔΕΑΒ, ο αθλητικός εισαγγελέας και αξιωματικοί της Αστυνομίας. Ασφαλώς, το αντικείμενο θα είναι η ομαλή διεξαγωγή του ματς και η αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

Μεγάλη σημασία έχει και το σχέδιο που θα καταστρώσει η ΕΛΑΣ, προκειμένου να περιφρουρήσει το «Γεώργιος Καμάρας» και να μην επιτρέψει την προσέγγιση οπαδών. Άλλωστε, πρόκειται για μία παλιά εγκατάσταση που παρουσιάζει δυσκολίες στην επιτήρηση της.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει εγκαίρως αντιρρήσεις του και έχει θέσει προ των ευθυνών της τη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία αγνόησε τα πιο σύγχρονα γήπεδα και προτίμησε τη Ριζούπολη για τους δικούς της λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, κλιμάκιο της ΕΠΟ και της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία στο γήπεδο και στους γύρω χώρους, ώστε να προετοιμαστούν για την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα