Συνεργασία ανάμεσα σε BMW Group Hellas και nrg

BMW Group Hellas και nrg ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να προωθήσουν την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Η πρώτη, δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ η δεύτερη, πραγματοποιεί την εγκατάσταση ταχυφορτιστών στο Εθνικό Οδικό δίκτυο, με 12 σταθμούς ήδη σε λειτουργία και οκτώ ακόμα να εγκαθίστανται έως το τέλος του 2019 σε πρατήρια καυσίμων της Shell

και της AVIN.

Ο κ. Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations και Electro-Mobility Manager του BMW Group Hellas, τόνισε. «Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τα ηλεκτροκίνητά μας μοντέλα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι παρουσιάσεις νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων θα συνεχιστούν αδιάκοπα και στα επόμενα χρόνια και έως το 2023 (δύο χρόνια νωρίτερα από το αρχικό πλάνο) θα διαθέτουμε συνολικά περισσότερα από 25 μοντέλα. Και για το γεγονός αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι».

Στόχος της συνεργασίας, όπως προαναφέρθηκε, είναι η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα μέσω διάφορων υπηρεσιών, τις οποίες θα απολαμβάνουν οι πελάτες των δύο εταιρειών. Οι υπηρεσίες θα αφορούν τόσο στην οικιακή, όσο και στη δημόσια φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW / BMW i και Mini, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών.

Πηγή: BMW Group Hellas

Keywords
Τυχαία Θέματα