Συμφωνία με τρεις για τον Παναθηναϊκό

19:46 20/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η κατάληξη στις περιπτώσεις επέκτασης των συμβολαίων του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και του Φάνη Μαυρομμάτη, όπως αναμενόταν ήταν θετική. Το ίδιο και η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγγέλη Θεοχάρη.

Οι δύο πρώτοι είχαν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία μαζί τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα πάρουν μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους

και θα υπογράψουν σύντομα τα νέα τους συμβόλαια έως το 2022.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, όπως και με τον Θεοχάρη. Το συμβόλαιο του 21 ετών αμυντικού έληγε στο τέλος του μήνα και ο Νταμπίζας συμφώνησε με τους εκπροσώπους του για ανανέωση επίσης έως το 2022. Ο Θεοχάρης να θυμίσουμε ότι υπολογίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξιός μπακ. Στον Παναθηναϊκό, παράλληλα, εξήραν τη στάση των τριών παικτών, τονίζοντας ότι είχαν προτεραιότητα την παραμονή τους στο «τριφύλλι» γι’ αυτό και οι υποθέσεις έκλεισαν άμεσα.

Την ίδια επιθυμία έχουν βέβαια και οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ινσούα, αλλά οι δικές τους υποθέσεις είναι πιο δύσκολες. Οι απαιτήσεις τους είναι μεγαλύτερες από τη προσφορά που τους κατέθεσε ο Νταμπίζας, αλλά στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι ειδικά με τα δύο ελληνόπουλα θα βρεθεί αργά ή γρήγορα η χρυσή τομή. Με τον Αργεντινό θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα