Σβάρνας : «Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» (Pic)

23:36 22/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Στράτος Σβάρνας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2025 και με ανάρτησή του λίγη ώρα μετά δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη. Ο νεαρός αμυντικός ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και κυρίως τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ ευχήθηκε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Η ανάρτηση:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για

την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου.

Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratos Svarnas (@stratossvarnas) στις 22 Σεπ, 2020 στις 10:32 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα