Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου (vid)

08:01 18/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Έναν παίκτη που να θυμίζει τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος πουλήθηκε μεσούσης της σεζόν στη Γουλβς με πάνω από 20 εκατ. ευρώ, ο οποίος θα μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετά ονόματα στη λίστα τους και ένας από εκείνους που απασχολούν σοβαρά τον Ολυμπιακό

και τον Πέδρο Μαρτίνς για τον αντι-Ποντένσε είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό στη Γαλατασαράι και ο Φατίχ Τερίμ επιθυμεί την παραμονή του στον τούρκικο σύλλογο όπως και να έχει, κάτι που έδειχνε πιθανό πριν… εμφανιστούν οι Πειραιώτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Τουρκία, τη Γαλλία αλλά και τη Νιγηρία, κάνουν λόγο για δυναμικό μπάσιμο των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει δικό του τον Ονιεκουρού, ενώ λέγεται μάλιστα πως έχει και τις πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκουρού πέρα από τις Γαλατασαράι και Μονακό έχει αγωνιστεί και στην Έουπεν, αλλά και στην Άντερλεχτ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 9 συμμετοχές στη τσιμ μπομ και 1 γκολ, στο δεύτερο μισό που αγωνίστηκε. Συνολικά στη Γαλατά μετράει 53 συμμετοχές με 17 τέρματα και 8 ασίστ, ενώ κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα