Σταθερός στο Νο. 6 ο Τσιτσιπάς, παρέμεινε στο Νο. 20 η Σάκκαρη

18:24 9/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Το Indian Wells ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού και οι κορυφαίοι τενίστες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει των επόμενων τουρνουά.

Σήμερα, όπως συμβαίνει κάθε Δευτέρα, οι ATP και WTA ανακοίνωσαν τις νέες ανανεωμένες λίστες με τα rankings στην παγκόσμια κατάταξη, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να συνεχίζει σταθερά στο Νο. 6 της ATP και την Μαρία Σάκκαρη να παραμένει

στο Νο. 20 της WTA.

Ο Ελληνας τενίστας διατηρήθηκε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης για 19η διαδοχική εβδομάδα ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να μετράει και την 54η διαδοχική του εβδομάδα στο Top 10 της κατάταξης της ΑΤΡ. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη των ανδρών, καθώς την περασμένη εβδομάδα προηγήθηκαν αγώνες για τo Davis Cup και το Challenger Tour, στο οποίο συμμετέχουν τενίστες κατώτερου επιπέδου.

Οσον αφορά στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε για μια ακόμα εβδομάδα στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμαζόταν για το Indian Wells, αλλά η ακύρωση του τουρνουά αλλάζει και το δικό της πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα αυτή την εβδομάδα είναι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.264 του κόσμου, ενώ ακολουθεί η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που κέρδισε 2 θέσεις και επέστρεψε στο Top 300.

Keywords
Τυχαία Θέματα