Στα ημιτελικά ο Φέντερερ, διαλέγει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Αυτή την εικόνα είχε ο αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ελβετό «μαέστρο» να κερδίζει με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του ATP Finals.

Εκεί βρίσκονται επίσης οι Ντομινίκ Τιμ και Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Ναδάλ, Ζβέρεφ ή Μεντβέντεφ θα συμπληρώσει την τετράδα στους τελικούς

των κορυφαίων του 2019. Με τη νίκη του Φέντερερ απέναντι στον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ θα ολοκλήρωσει τη σεζόν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ακόμα και αν δεν προκριθεί στα ημιτελικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελβετός όχι μόνο πέρασε στην τετράδα, αλλά προκρίθηκε ως πρώτος, αφήνοντας τον Αυστριακό στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα ημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο στον όμιλο του Τσιτσιπά και ο Τιμ τον πρώτο του ομίλου του Ελληνα τενίστα. Ο Στέφανος ουσιαστικά αύριο θα μπορέσει να διαλέξει αντίπαλο στη φάση των ημιτελικών. Πώς θα γίνει αυτό; Δείτε ΕΔΩ τα σενάρια στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι», που συμμετέχει ο Τσιτσιπάς.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έσπασε το σερβίς του Σέρβου μόλις στο δεύτερο σέρβις γκέιμ του Τζόκοβιτς (2-1). Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 6-4 και στο 1-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Ο Φέντερερ προηγήθηκε 3-2 με μπρέικ, κράτησε το σερβίς του απέναντι στον πρώην Νο.1 και με 6-3 πήρε τη νίκη. Μια νίκη, που ήρθε χωρίς δυσκολία, μετά από 1 ώρα και 13 λεπτά παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα