Στα άκρα το πάει ο Πανιώνιος με τον Σαμάρντο Σάμιουελς

20:44 25/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ενός κακού (ήττα από το Ρέθυμνο) μύρια έπονται. Και δεν είναι μόνο η επισφαλής βαθμολογική θέση (έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει να ζουν με τον κίνδυνο του υποβιβασμού τα τελευταία χρόνια), όσο το πρόβλημα που αίφνης ανέκυψε με τον Σαμάρντο Σάμιουελς. Πρόβλημα που δεν έκρυψε η ΚΑΕ Πανιώνιος, καθώς στην περιγραφή του αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπήρξε η εξής τοποθέτηση:

«Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης

ο Samardo Samuels παρότι αγωνίστηκε για 10′ παρουσιάστηκε προκλητικά αδιάφορος. Στην ανάπαυλα διαπιστώθηκε πως αντιδρά έτσι λόγω της μη καταβολής του μισού μηνιαίου μισθού του στις 15 Ιανουαρίου, καθώς ο Samuels πληρώνεται κάθε 15 ημέρες και ουσιαστικά είναι απλήρωτος μόλις 10 ημέρες! Ωστόσο στην ομάδα κανείς δεν γνώριζε τίποτα για τις προθέσεις του, ενώ ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ζήτησε να επιστρέψει και να αγωνιστεί, με το τεχνικό τιμ να τον χρησιμοποιεί…».

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός θέλει να φύγει, όμως είναι ζήτημα γιατί ένα θέμα, το οποίο (αν πιστέψει κανείς όσα υποστηρίζει η ΚΑΕ) δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρό, παίρνει τέτοια έκταση. Γιατί όταν η διοίκηση κατηγορεί έναν παίκτη για «προκλητική αδιαφορία», όταν ένας παίκτης θεωρεί αναξιόπιστη τη διοίκηση, επειδή καθυστέρησε η καταβολή του μηνιάτικου κατά 10 ημέρες (σύμφωνα πάντα με την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ), τότε η διακοπή της συνεργασίας μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Από τη στιγμή που έγιναν ουκ ολίγες αλλαγές στο «κυανέρυθρο» ρόστερ, το να υπάρξει ενδεχόμενο να φύγει ο Σάμιουελς, ο πιο ποιοτικός παίκτης που υπάρχει στην ομάδα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ζήτημα. Άλλωστε, ο Πανιώνιος δεν έχει την πιο… γεμάτη φροντ λάιν της κατηγορίας, για να μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς, τους οποίους θα δημιουργήσει ενδεχόμενο «διαζύγιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα