Σπουδαία κίνηση από τον Ντιμιτρόφ: Δώρισε αναπνευστήρες

16:42 3/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο τενίστα να δωρίζει αναπνευστήρες σε νοσοκομείο του Χάσκοβο. Ο 28χρονος βρίσκεται σε καραντίνα στην Καλιφόρνια, ωστόσο, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα του και βοηθάει στη μάχη κατά του κορωνοϊού, προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο της γενέτειράς του.

«Προέρχομαι από μια μικρή πόλη και ποτέ δεν το ξεχνώ αυτό. Θέλω να βοηθήσω, είναι τόσο απλό. Αγωνίζομαι για τη Βουλγαρία όλη μου τη ζωή. Ακόμα έχω βουλγαρικό διαβατήριο. Εκτιμώ τους ανθρώπους και όλους όσοι με στηρίζουν

αυτά τα χρόνια. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος να ανταποδώσω στην πατρίδα μου, αλλά είναι κάτι που θέλω να κάνω και μου με κάνει να νιώθω πιο ζωντανός», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πάντα γνωρίζω τι συμβαίνει στη χώρα μου. Συχνά ξεχνάμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας: όλοι οι γιατροί, άνθρωποι που δουλεύουν σε βενζινάδικα ή παντοπωλεία, εκείνοι που καθαρίζουν και απολυμαίνουν όλα τα νοσοκομεία. Πρέπει να το εκτιμάμε αυτο’και δε νομίζω πως το κάνουμε, ακόμα και σε καλές στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα