Σόρτερ: «Να ανεβάσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο»

17:56 14/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/01, 20:00) τη Ντιζόν στην Πυλαία για την ενδέκατη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά», Σανόν Σόρτερ, ανέφερε ότι το κλειδί της αναμέτρησης με τη Ντιζόν είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι το μυαλό της ομάδας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης και όχι σε εκείνο του πρωταθλήματος

με τον Ιωνικό Νικαίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σανόν Σόρτερ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κάθε παιχνίδι στο Basketball Champions League είναι σημαντικό, απομένουν τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από την Ντιζόν που είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε τη νίκη»

Για την Ντιζόν και τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Το θέμα είναι να ανεβάσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο. Έχουν καλούς παίκτες, πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα με συνεννόηση».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ επικεντρώνονται εκεί: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αύριο, και το μυαλό μας είναι εκεί, στόχος είναι να πάρουμε δυο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια, προς το παρόν όμως επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα