Σίμος: «Στόχος να βελτιώνουμε την απόδοσή μας» (vid)

10:56 14/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, με την ομάδα της Κρήτης να επιδιώκει τη νίκη για να φτάσει στους επτά βαθμούς.

Μιλώντας στο OFI TV, ο τεχνικός των «μελανόλευκων», Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής αλλά και στην «πρεμιέρα» στο

Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διάστημα της διακοπής: «Η απόδοση της ομάδας μας και στα δύο παιχνίδια ήταν καλή για τα στάνταρ της εποχής. Κρατάμε αρκετά θετικά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια, αλλά στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας κάθε εβδομάδα.

Είχαμε λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων τη δυνατότητα αυτές τις δύο εβδομάδες να δουλέψουμε πιο εντατικά σε πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας.

Είχαμε και τα δύο φιλικά με τον Πλατανιά τα οποία μας έδωσαν τη δυνατότητα να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό ρυθμό και γενικά αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν πάρα πολύ καλές. Οι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν πολύ καλά και περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου για να έχουμε καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια».

Για τον ματς με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ συμπαθητική ομάδα, μια επαρχιακή ομάδα που εκτός από το ποδόσφαιρο έχει και πολύ ωραία νοοτροπία η οποία βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο.

Και στα δύο παιχνίδια τα επίσημα που είδαμε και με τον ΠΑΟΚ και με την Ξάνθη προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας καλός αγώνας με σεβασμό στον αντίπαλο, εμείς θα κοιτάξουμε και πάλι την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή στο Γεντί Κουλέ: «Το ότι επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από κάποιους μήνες είναι πολύ όμορφο. Ξέρουμε οι φίλαθλοί μας το πόσο αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα βοηθήσουν και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές και ανυπομονούμε για το Σάββατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα