Σενάριο για Νούνο Σάντος και Ολυμπιακό (vid)

08:22 22/5/2020 - Πηγή: To10.gr

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από την πώληση του Ντάνιελ Ποντένσε τον περασμένο Ιανουάριο στη Γουλβς.

Οι ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» την αγορά ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή επιλογή, και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη λίστα του προστέθηκε ακόμα ένα ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, φέρεται

να έχει στο στόχαστρο του ακόμα έναν παίκτη από την Πορτογαλία, μετά την περίπτωση του Ντάβιντσον ντα Λουζ Περέιρα της Γκιμαράες που ακούστηκε για τους Πειραιώτες

Ο λόγος για τον Νούνο Σάντος που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρίο Άβε και πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν στην Πορτογαλία με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει την περίπτωση του.

Η Ρίο Άβε έχει ανάγκη από χρήματα και για αυτό πουλάει ποδοσφαιριστές με τον Σάντος να εκτιμάται ότι θα πωληθεί για ένα ποσό της τάξεως των 1,6 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά μπορεί να τα δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν «παίζει» μόνος του, με τον Πορτογάλο να έχει κάνει μια σπουδαία σεζόν με 29 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα