Σε ποιον ανήκει η εταιρεία «ILIAMIA» που πήρε τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός…

14:43 23/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει περάσει εδώ και λίγους μήνες στη νέα εποχή. Τη νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα λιτότητας. έως ότου βρεθεί ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ.

Το μεσημέρι

της Τετάρτης, με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην εταιρεία ILIAMIA INVESTMENTS LIMITED, δίνοντάς της την άδεια για να αποκτήσει το 89.99% των μετοχών της ομάδας. Μετοχές που έως και πριν από τη συγκεκριμένη αλλαγή βρίσκονταν στο όνομα του πρώην προέδρου της ΚΑΕ και νυν παράγοντα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μάνου Παπαδόπουλου.

Σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη εταιρεία που απέκτησε τις μετοχές της ΚΑΕ; Μα, φυσικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο οποίος αναλαμβάνει και τυπικά τη διαχείριση της ομάδας του, περιμένοντας, ωστόσο, να εμφανιστεί κάποιος ή κάποιοι ενδιαφερόμενοι, ώστε να προχωρήσει στην πώληση του μεριδίου του. Και να απεμπλακεί οριστικά από τον σύλλογο.

Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννκόπουλο, πέρα από το τυπικό του πράγματος, είναι και ένα σαφές μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι όποιος θέλει να επενδύσει στο Τριφύλλι και να αποκτήσει τις μετοχές, θα πρέπει να απευθυνθεί στον ίδιο. Εξάλλου, ποτέ δεν τέθηκε θέμα, αναφορικά με το ποιος είναι το αφεντικό του Παναθηναϊκού.

Ενώ όπως επισημαίνεται από πηγές, αυτό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την ειλημμένη απόφαση του Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πορεύονται με βάσει τα έσοδα που έχουν και αυτό θα συνεχιστεί, έως ότου βρεθεί επενδυτής.

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

α) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1:

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

β) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΚΥΜΗ
ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

2.Αίτηση του αθλητή Νόβιτσα Μακσίμοβιτς (Novica Maksimovic) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΣΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Άδεια σύστασης Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ

Άδεια σύστασης Τ.Α.Α. Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ

Άδεια 69Α

α) ΚΑΕ Α.Ο.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

     ILIAMIA INVESTMENTS LIMITED       (89,99%)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα