Ρονάλντο: «Έκανε θυσία που έπαιξε ο Κριστιάνο»

Θέμα προκλήθηκε στα ενδότερα της Γιουβέντους μετά την αλλαγή του Ρονάλντο μόλις στο 55′ κόντρα στη Μίλαν, με τον Πορτογάλο να κατευθύνεται έξαλλος προς τα αποδυτήρια χωρίς να δώσει το χέρι του στον Μαουρίσιο Σάρι.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε αντιληπτό από τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν στον αφρό το περιστατικό, κάνοντας λόγο για ρήξη στις σχέσεις μεταξύ του Πορτογάλου σούπερσταρ και του

Ιταλού αλενατόρε.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της Γιουβέντους έσπευσε να δώσει τη δική του εξήγηση για την αλλαγή, υποστηρίζοντας πως ο Ρονάλντο έκανε εκ προοιμίου θυσία που αγωνίστηκε κόντρα στους «ροσονέρι», καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο.

«Έκανε “θυσία” ακόμα και που έπαιξε σε αυτό το ματς και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του. Ήταν παρών σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εκείνον κι έκανε τα πάντα για να παίξει, αλλά είδα ότι δεν ήταν καλά και θέλησα να τον βγάλω από το ματς.

Εδώ και καιρό έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει σε μεγάλη ένταση, τότε πιέζει τον εαυτό του και κάνει κακό στη γάμπα και τους μύες του. Επηρεάζει τις εμφανίσεις του και δεν είναι όσο καλός θα θέλαμε αυτή τη στιγμή» ήταν ντα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα